27 de febrer del 2009

Calendari d'activitats esportives

No deix de demanar-me el perquè de moltes coses. I no sé el perquè és així però, ho és. I és clar, tenc coses a dir. El problema ve quan en tost de dir-ho s'ha d'escriure. Hi ha que dir també, que vist el ressò que ha tingut aquest bloc, no sé si serveix de gaire. Bé, mentre per a jo no sigui massa dur, insistiré.

He mirat el calendari d'activitats que es presentarà a la propera assemblea de VDB així com també el Federació Balear. No ho he fet al de la FEDDI. D'una primera lectura m'han sortit bastants dubtes.

S'ha de dir, perquè es pugui entendre, que per participar a la FEDDI, o sigui als campionats d'Espanya, no cal competició prèvia. Un club si apunta i ja està.

Amb la Federació Balear hi ha un intent de que aquesta hi envii representants segons la classificació dels campionats de Balears. Però mirant els campionats, no es celebren campionats de totes les modalitats esportives. No sé com, quan, qui ho decideix. Tampoc no sé com es valora el lloc de celebració.

Per exemple hi ha el campionat de petanca a Eivissa. Sortida i tornada el mateix dia! Açò implica a les sis del matí ser a l'aeroport per agafar dos vols. A les 10h, quan comença la competició un ja només és mitja persona!

No hi ha campionat de Balears d'atletisme !?

Després, quan hi ha participació en els jocs d'Especials Olímpics, com que aquest no son pròpiament de la federació, només tenim plaça quan els va bé als de FEAPS. Pot ser la Fundació hauria de jugar un paper i ser el contacte d'aquesta organització a Menorca.

Bé, mirant els calendaris m'han quedat molts dubtes. No sé si algú te res a dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada